WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

MIJN AANBOD

Online marketing is zeer divers en kent allerlei onderdelen. Door jarenlange ervaring weet ik waar mijn krachten liggen en waar ik energie van krijg. En dat is nogal wat! Geef mij een gave uitdaging en ik zal hem met beide handen aangrijpen. Meer over mij lees je op de de over-mij pagina.

Een overzicht van mijn online marketing aanbod zijn vind je op deze pagina. Van online marketingstrategie, tot online adverteren op social media en in de zoekmachine, campagnebeheer, trainingen en consultancy. Ik heb ook goede partners waardoor ik je kan helpen bij laagdrempelige website development of content creatie. Omdat ik nauw betrokken ben, heb je meteen een optimaal inzetbaar product! 

Neem gerust contact op, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden. De espresso staat klaar!

In het kort

Een overzicht

Een totaaloverzicht van mijn aanbod:

  • Social Media Adverteren (meest gekozen)
  • Social Media Marketing
  • Online Marketingstrategie
  • Online Adverteren
  • Zoekmachine Adverteren (SEA)
  • Google Display Adverteren
  • Campagnebeheer
  • Creatie content, ads & video
  • Trainingen & consultancy
  • Website development

ONLINE MARKETING VAN A TOT Z

Social Media Adverteren

Meest populair! --- Wist je dat social media adverteren een uniek en krachtig middel is voor allerlei marketingdoelstellingen, van relevant bereik tot leadgeneratie? Je kunt de doelgroep zeer specifiek bereiken op basis van o.a. demografische en geografische gegevens in combinatie met interesses of functietitels. Wil je starten met adverteren op Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest of YouTube? Ik help je graag!

Online Adverteren

Als je website optimaal ingericht is en het eerste organische verkeer stroomt binnen, dan ben je klaar voor de volgende stap. Overweeg of je klaar bent voor je eerste stap in online advertising middels social media ads, zoekmachine ads of display ads. Hiermee kun je echt het verschil maken en sturen op een grotere merkbekendheid, websiteverkeer of directe leads. Ik ga graag met je om tafel over welke keuze in online advertising het meest verstandig is om het hoogste rendement te behalen.

lean marketing aanbod
lean marketing header

Online Marketingstrategie

Gogogo! Al snel ga je voortvarend aan de slag met je website, contentmarketing, Google Ads, e-mailmarketing en social media. Maar wát doe je nu eigenlijk? Wat is je onderscheidend vermogen? Wie is je doelgroep? Hoe ziet de markt eruit? Het is van belang om hier goed over na te denken, om zo een praktisch pad uit te stippelen naar het beste resultaat. Uiteraard kun je op basis van analyse tussentijds bijsturen.

Social Media Marketing

Hoe maak je als ondernemer optimaal gebruik van social media zoals Instagram of LinkedIn? Als je goed gevonden wil worden op internet, dan horen deze kanalen er absoluut bij. Iedere doelgroep is er te vinden! Wat zijn de optimale instellingen, hoe koppel je met jouw website, wat is de beste content voor social posts, hoe maak je een contentkalender en wat zijn de beste tips & tricks? Ik vertel je alles!

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wanneer de doelgroep actief op zoek gaat naar jouw product/dienst, dan is de aankoopintentie sterk. Hoe zorg je er op een efficiënte manier voor dat de klant die aankoop bij jou doet? Ik help je met een hoger resultaat uit Google Ads en Bing Ads. Met mijn ruime ervaring in online advertising weet ik hoe ik samen met jou de gewenste doelstellingen kan behalen via search engine advertising.

Google Display Adverteren

Wil jer graag een grotere (regionale) merkbekendheid onder een specifieke doelgroep? Een nieuwe doelgroep aanspreken? Wil je het websiteverkeer laten groeien en de resultaten van Google Ads verbeteren? Dit kan met mooie, overtuigende banners op relevante websites waar je meest waardevolle doelgroep aanwezig is. Een uitstekende manier om je zichtbaarheid en merkbekendheid te vergoten en te sturen op merkvoorkeur.

lean-marketing-zzp
lean-marketing-header

Campagnebeheer


Heb je geen tijd om online advertising campagnes zelf in de gaten te houden? Weet je niet goed welke KPI's en metrics je in de gaten moet houden of moet optimaliseren voor het beste resultaat? Ik neem graag je online advertising campagnes voor je in beheer en optimaliseer deze richting de gewenste doelstelling. Uiteraard houd ik je naar wens op de hoogte van de optimalisaties en resultaten.

Creatie Content, Ads & Video

Optimaal resultaat uit je online marketing inzet staat of valt met de creatie van goede organische content en sprekende advertenties. Er zijn diverse best practices, zo is het altijd goed om relevant en concreet te zijn, meerdere uitingen te testen en mag een social advertentie weinig tekst bevatten. Vind je het lastig om goede content te creeëren of heb je het niet in huis? Dan kan ik dit grotendeels voor jou verzorgen. Ook heb ik tips voor goede partners op het gebied van video.

Trainingen & Consultancy

Wil je zelf aan de slag met online marketing zoals Google Ads of Social Media Ads maar kun je wel een training gebruiken? Of ben je al even bezig maar mis je soms een extra paar ogen op je marketingcampagnes? Iemand om mee te overleggen over de beste volgende stap? Vind je het lastig om nieuwe content voor je social media posts te bedenken? Ik help je graag met en training, workshop of consultancy op maat.

Website development

Heb je behoefte aan een nieuwe, mooie en bovenal goed functionerende (WordPress) website geheel naar jouw wensen? Mijn partner heeft een jarenlange proven track record als developer en IT-manager. Samen met hem bepalen we de optimale instellingen en koppelen we direct met bijv. Google Analytics en Google Tag Manager. Op deze manier ben je direct klaar voor je online marketing campagnes zonder ruis in communicatie. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

lean marketing like a boss

Ben je klaar voor de volgende stap in online marketing?

Google Analytics Certified Professional
Google Adwords Certified Profesional
Squared Online Graduate