Over Lean

OVER MIJ

Wie ben ik

Lean Vergeldt - Vervoort

Creatieve online marketeer met 10+ jaar ervaring en een focus op online advertising en social media. 

Online MARKETING Strategie
95%
Social Media Adverteren
95%
Zoekmachine adverteren (SEA)
90%
Campagnemanagement
90%
Lean Vergeldt dit ben ik

Ervaring

In de afgelopen 10+ jaar heb ik veel ervaring in online marketing opgedaan. Onder andere bij Belvilla en bij het marketingbureau RIFF Online Marketing. Als senior ben ik verantwoordelijk voor enkele grote klanten en partnerships.

Mijn kennis en ervaring is verspreid over online marketing. Denk daarbij aan content-, e-mail, affiliate-marketing en display advertising. In de laatste jaren focus ik me op online marketing strategie, online adverteren, tools en trends. Bekijk ook zeker eens mijn aanbod en werkwijze!

Doel

Door de energie die ik krijg in het helpen van (kleine) ondernemers, zijn mijn freelance klusjes ontstaan. Met mijn brede kennis op allerlei online marketing specialismes én ruime ervaring kan ik bedrijven goed helpen en echt het verschil maken. 

Anderen zeggen over mij dat ik een eerlijke en nuchtere sparringspartner ben. Ik  geloof dat een open-mind en positieve houding het verschil kan maken. Ik zal altijd eerlijke adviezen geven! Tot slot heb ik een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid richting mijn klanten.

Over mij

Een creatieve, nuchtere doorzetter, 32 jaar oud en woonachtig in Uden. Ik hou van een goede espresso en een gezellige borrelavond. Reizen is mijn passie: mooie plekken, bijzondere natuur en culturen inspireren en verwonderen mij.

Van nature ben ik nieuwsgierig, ondernemend en leergierig.  Ik ben cum laude HBO afgestudeerd en ik ben continu op zoek naar mogelijkheden om mijn kennis uit te breiden middels training en ervaring. Geef mij een gave uitdaging en ik zal hem met beide handen vastpakken! Neem je contact op?

 

lean marketing event
Lean Marketing roze
Lean Marketing over mij
Lean Marketing performance marketing event

10+

JAREN ERVARING

3.500+

CAMPAGNES

43

LANDEN BEZOCHT

1001

CREATIEVE IDEËEN

Ben je klaar voor de volgende stap in online marketing?

Google Analytics Certified Professional
Google Adwords Certified Profesional
Squared Online Graduate